Private - alt fra hele boliger til enkelte rum

Hos Malermester A. A. Petersen udfører vi alle former for renovering såsom malerarbejde og tapetseringsopgaver for private. Det kan være alt fra en stor herskabslejlighed til et lille køkken. Vi maler for kunder i blandt andet Storkøbenhavn, på Sjælland samt i resten af landet.

Stor erfaring med store og små renoveringsopgaver

Vi har stor erfaring med både store og små renoveringsopgaver. Måske har I lige købt en ny bolig, eller måske er I ved at gøre boligen klar til salg. Det kan også være løbende vedligeholdelse. Eller måske er I blot blevet trætte af farverne på vægge, paneler og vinduer.

Vi renoverer endvidere trappeopgange og flyttelejligheder. Det kan for eksempel være for en ejer- eller andelsforening. Vi har også store kompetencer med fredede bygninger, hvor vi blandt andet kan male med linoliemaling. Vi klarer også forsikringsskader. 

​Vi lægger stor vægt på den faglig stolthed. Vi har også fokus på kvalitet og levering til tiden. Samtidig overholder vi vores aftaler, og vi lægger naturligvis vægt på at opfylde kundernes ønsker.


Vi har omkring 10-12 mand, som er klar til at rykke ud til nye renoveringsopgaver, og vi maler gerne på skæve arbejdstider, hvis I foretrækker det. Samtidig giver vi både råd og professionel vejledning om blandt andet farve- og materialevalg med videre.

Kontakt os allerede i dag for at få et malertilbud

Du er velkommen til at aftale et møde med os, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 20 34 27 01, eller du kan skrive på e-mail maler@aapetersen.dk.

Kontakt

Ryttermosevej 14, 4100 Ringsted

Hurtig navigation

Garanti