Erhverv - malerarbejde og udliciteringsopgaver

​​Hos Malermester A. A. Petersen maler og tapetserer vi for alle former for erhverv. Det kan være alt fra en butik til en fabrik. Vi varetager også store udliciteringsopgaver. Vi sætter altid den faglig stolthed højt, og vi leverer kvalitetsarbejde til tiden, når vi maler for vores kunder i Storkøbenhavn, på Sjælland samt i resten af landet.

Fokus på kvalitet og levering til tiden

Vi har stor ekspertise både med traditionelle maleropgaver og med specialopgaver. Vi maler for eksempel storkøkkener og kantiner, og vores produkter er godkendt af levnedsmiddelstyrelsen. Vi har også erfaring med kirker med videre.

Vi er bevidste om, at vi skal være færdig til tiden. Der kan for eksempel være en åbningsdato, som vi skal være klar til, når vi maler for kunder såsom Illums Bolighus. Vi udfører opgaverne i henhold til vores aftaler, og vi lægger altid vægt på at opfylde kundernes ønsker.

Derudover maler vi kontorer, fabrikker og meget andet. Desuden udfører vi maleropgaver for byggefirmaer og entreprenører. Vi tager os også af forsikringsskader.

Vi har 10-12 mand, der er klar til at rykke ud til nye opgaver, og vi maler gerne på skæve arbejdstider. Samtidig står vi også klar med råd og professionel vejledning om blandt andet farve- og materialevalg.

Kontakt os gerne for at få et malertilbud

Du er velkommen til at aftale et møde med os, så vi kan drøfte, hvad vi tilbyder. Derpå sender vi et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 20 34 27 01 for at aftale nærmere, eller du kan skrive på e-mail maler@aapetersen.dk.​

Kontakt

Ryttermosevej 14, 4100 Ringsted

Hurtig navigation

Garanti