Om Malermester A. A. Petersen

Malermester Allan Albech Petersen blev udlært som malersvend i 1997, og han har altid ville være malermester. Visionen var at skabe et malerfirma, som skulle aflevere nulfejlsprojekter - altså fejlfrit arbejde. Allan Albech Petersen startede sin virksomhed den 1. februar 2007.

Kvalitetssikring og fokus på alle sikkerhedskrav

I dag maler og tapetserer vi i hele landet, men primært på Sjælland, herunder i Storkøbenhavn. Vi er meget fleksible med arbejdstider.

Det betyder, at vi kan male uden for åbningstiden, hvis vi skal male i en butik eller på en fabrik. Vi overholder alle sikkerhedskrav og har kvalitetssikring på vores arbejde.

Vi varetager alt fra store udliciteringsopgaver til mindre maleropgaver hos private. Vi maler også for storkøkkener og kantiner, og vores produkter er godkendt af levnedsmiddelstyrelsen. Desuden maler vi for byggefirmaer og entreprenører.

​Alt vores malerarbejde er altid i høj kvalitet, ligesom arbejdet bliver færdig til tiden. Samtidig overholder vi alle vores aftaler. Vi bliver også færdig til tiden, især når vi maler for kunder såsom Illums Bolighus, hvor der ofte en åbningsdato.

Kontakt os for at få et tilbud på malerarbejde

Du er velkommen til at aftale et møde med os, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at gennemgå opgaven. Her kan vi også give råd og vejledning om farve- og materialevalg med videre. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på malerarbejde.

Du kan ringe på telefon 20 34 27 01 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail maler@aapetersen.dk.

Kontakt

Ryttermosevej 14, 4100 Ringsted

Hurtig navigation

Garanti