Garanti på maler- og tapetseringsarbejde

​Malermester A. A. Petersen er medlem af Danske Malermestre, og dermed er vi omfattet af Danske Malermestres garantiordning. Den har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført tapetserings- og malerarbejde.

Vores kunder har adgang til at indbringe en klage til Danske Malermestre, hvorpå en uvildig syns- og skønsmand vil vurdere arbejdet.

Såfremt kunden får medhold i klagen, vil fejl og mangler vil blive udbedret uden omkostninger for kunden. Dog må udgifterne ikke overstiger 100.000 kroner inklusive moms.

Garantien dækker private forbrugere, der som ejere eller lejere får udført malerarbejde i egen bolig (eller sommerhus). Boligforeninger med højst 10 boliger er også omfattet, når der bliver udført fællesarbejder.

Erhvervsdrivende er dækket, når malerarbejdet er udført i de lokaler, som den erhvervsdrivende selv benytter i sin virksomhed.

Det er altid en forudsætning, at aftalen om malerarbejde er indgået direkte mellem klageren og medlemmet af Danske Malermestre.

Få mere information

Du er altid velkommen til at få mere at vide om vores virksomhed og om garantiordningen, og vi kommer meget gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 20 34 27 01 for at få mere at vide. Du kan også skrive til e-mail maler@aapetersen.dk.​

Kontakt

Ryttermosevej 14, 4100 Ringsted

Hurtig navigation

Garanti